Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τα βάζει για ακόμα μια φορά με την Παραγωγή του Survivor All Star αφήνοντας αιχμές ότι κρατούν όσους προσφέρουν στο ριάλιτι κομμάτι του. Με αφορμή το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ο «μισθοφόρος» έγραψε: «Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες… Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση:

«Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν αυτή τη φορά σίγουρα αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Βασάλο. Όπως αν θυμάστε καλά, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχαν ζουμάκι με τον Μάριο»..

Στο τέλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έβγαλε το δικό του συμπέρασμα: «Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ