Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο παίκτης έχει κρατήσει πολύ συγκεκριμένη στάση επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο δείχνοντας την απογοήτευσή του για πολλά. Ανάμεσα στα όσα απάντησε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε και στα νυχτερινά πλάνα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες είχαν φανεί σε πλάνα να σηκώνονται και να φεύγουν μέσα στο βράδυ.

«Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο. Δεν πάνε κάπου. Βγαίνει στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για τα πλάνα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ως προς το πού τελικά πάνε, εκείνος σχολίασε: «Η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα πάει μόνη της. Χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Η Μαριαλένα μας έλεγε κάθε μέρα πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη. Δεν συναντιούνται με άλλους από εκεί. Τώρα αν πήγαν να φάμε μαζί, να κουτσομπολέψουν δεν το ξέρω», ανέφερε ο Αναγνωστόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ