Στην εκπομπή The 2Night Show μίλησε η Κόρα Καρβούνη. Η ηθοποιός της σειράς Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου. Αισθανόμαστε παντρεμένοι και ο γάμος είναι για την επισημοποίηση. Προτιμώ να κάνω ένα μεγάλο πάρτι. Μέσα μου νιώθω παντρεμένη. Ο σύντροφός μου είναι ηχολήπτης και τον είδα στο Εθνικό Θέατρο και μπουρδουκλώθηκα».

«Εγώ πάντοτε ήθελα να κάνω τηλεόραση»

Για τη σειρά του Alpha, τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά και ήταν ένα στοίχημα από όλους μας να πετύχει γιατί την αγαπάμε. Είμαι πολύ τυχερή. Δεν φοβήθηκα την τηλεόραση καθόλου αλλά δεν με παίρνουν. Το αποδίδω σε αυτόν τον χαζό διαχωρισμό ανάμεσα σε εμπορικούς και ποιοτικούς. Εγώ πάντοτε ήθελα να κάνω τηλεόραση και έχω κάνει αλλά πιο σποραδικά ανάμεσα στα χρόνια. Οι Έλληνες ηθοποιοί είναι σπουδαίοι και είναι κρίμα να διαχωρίζονται με αυτές τις ταμπέλες. Οι λεγόμενοι εμπορικοί έχουν χάσει πολλές δουλειές στα λεγόμενα ποιοτικά θέατρα. Κάνουμε την ίδια δουλειά. Τι θέλουμε; Να σας συγκινήσουμε. Δεν κάνουμε διαφορετική δουλειά και ευτυχώς ήρθε ο καιρός και άλλαξε».

Μάλιστα πρόσθεσε: «Θα ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα για τη σειρά. Μία σεζόν θα κάνουμε αλλά δεν στεναχωριέμαι. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να τα ξεχειλώσουμε τα πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ