Έτοιμοι να γράψουν τα νέα κεφάλαια της κοινής τους πορείας είναι η Κόνυ Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Mega Star δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της προ ημερών.

Ενθουσιασμένη και πολύ ερωτευμένη με τον πολίστα έδειξε στους followers της το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ζητώντας της να την παντρευτεί. Το ζευγάρι είναι περίπου 3 χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους ολοένα και δυναμώνει με τους δυο τους να μην διστάζουν να μοιράζονται τη χαρά τους, αλλά και τα πλάνα τους για το μέλλον.

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Καπότσης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Reallife και συνέχισε:

«Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

Σε ένα από τα πρόσφατα Instagram stories της, η Κόνυ Μεταξά αποκάλυψε το ρομαντικό δώρο του αγαπημένου της Μάριου Καπότση. Ένα μπουκέτο λευκά και σομόν τριαντάφυλλα, όπως αυτά που θα μπορούσαν να κοσμούν την ανθοδέσμη του γάμου τους όταν τον προγραμματίσουν. Η Κόνυ Μεταξά απάντησε με μια καρδιά δίπλα στα αρχικά «Μ.Κ» στέλνοντας την αγάπη της στον σύντροφό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ