Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράστηκε το απρόσμενο look που υιοθέτησε. Τις τελευταίες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την επιστροφή στην καθημερινότητά του μετά την ταξιδιωτική περιπέτεια που έζησαν μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου και ακόμα 8 ζευγάρια στο Asia Express.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος αρκέστηκε να ανακοινώσει απλά την επιστροφή του. Παράλληλα μοιράστηκε μια φωτογραφία του στην οποία έχει ξυρίσει το μούσι του και έχει κρατήσει μονάχα το μουστάκι και ένα μικρό γενάκι κάτω από τα χείλη.

Το look που είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη φωτογραφία ξάφνιασε και έγινε αφορμή για τρολάρισμα από τους καλούς του φίλους και πρώην Survivors Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κώστα Κοκκινάκη.

«Μια χαρά είσαι ρε πήγαινε μίλα της», σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Έχεις μια κατσαρίδα κάτω από τα χείλη σου», έγραψε στον φίλο του από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης. Όσο για τον συμπαίκτη του στο Asia Express Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό ως Fipster εκείνος του απευθύνθηκε λέγοντάς τον «θείο Κώστα».

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επέλεξε να κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφοντας από το Asia Express ήταν να πάει στο γυμναστήριο. Άλλωστε το είχε στερηθεί δύο ολόκληρους μήνες, όπως σημείωσε ο ίδιος μέσα από story του στο Instagram.

Την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνούσε τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για Κρήτη. Αυτό έκανε μάλιστα τις φήμες να φουντώσουν για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον τους εξήγησε τους λόγους που πέρασαν χώρια αυτές τις ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ