Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τον παιδικό του έρωτα στο νέο του βίντεο στο youtube. Ο πρώην παίκτης του Survivor μπήκε ξανά στην κουζίνα, συνδυάζοντας τη μαγειρική με μερικά story time από τη ζωή του.

«Μου άρεσε μία κοπέλα από την τρίτη γυμνασίου και δεν της το είπα ποτέ. Έφτασα τρίτη λυκείου, πήγαμε πενταήμερη και μου λέει: “Θέλω να κοιμηθούμε μαζί”. Ξαπλώνουμε μαζί και δεν έγινε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Καθόμασταν στο ίδιο θρανίο και δεν της είπα ποτέ ότι μου άρεσε γιατί αυτή είχε αγόρι μεγαλύτερό μας. Εκείνη 15 και ο σύντροφος 23. Όταν μείναμε οι δυο μας στο δωμάτιο στην πενταήμερη, δεν έγινε τίποτα γιατί εγώ ήμουνν ντροπαλός και πολύ συνεσταλμένος. Φοβόμουν την απόρριψη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως την ακολούθησε μέχρι στις διακοπές της στην Πάρο, και αναφέρθηκε στη στιγμή που αποφάσισε να της εκφράσει τα συναισθήματά του.  

«Βγήκαμε στην Αθήνα σε ένα πάρκο ως 18χρονοι και μέχρι να της πω ότι μου αρέσει, πέρασε κάνα τρίωρο. Της το λέω και μου απαντά: “Γιατί δεν μου το έλεγες τόσα χρόνια και εμένα μου άρεσες”. Περάσανε έξι χρόνια για να πάρω την απόφαση να της το πω. Συνευρεθήκαμε ερωτικά και το όνειρό μου για τον παιδικό μου έρωτα εκπληρώθηκε», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Βασάλος: Η χιουμοριστική αντίδρασή του στον χωρισμό της Ντούα Λίπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ