Μπορεί πριν από το Asia Express να ήταν απλώς γνωστοί, όμως μετά την περιπέτειά τους και την περιπλάνησή τους στις πόλεις της Ασίας, τις επικίνδυνες αποστολές, τις χαρές, τις λύπες, τα γέλια και τα νεύρα που βίωσαν σε αυτή την εμπειρία είναι πλέον αχώριστοι. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster που από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν στο reality αφού έκαναν ένα αχτύπητο δίδυμο με ατάκες και στιγμές που το Twitter έχει μνημονεύσει ουκ ολίγες φορές.

Μετά το τέλος του ταξιδιωτικού project δεν σταμάτησαν τα ταξίδια τους, αλλά ούτε και τη φιλία τους. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη η οποία εξελίσσεται συνεχώς σε έναν πολυδιάστατο προορισμό που μπορεί να προσφέρει μεγάλη γκάμα εμπειριών. Και έζησαν πολλές από αυτές. Την πρόσκληση έκανε η ένωση ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρείαThe Creatives που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του μάρκετινγκ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster βρέθηκαν στην έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: 60 χρόνια / 60 στιγμές», επισκέφτηκαν το κτήμα Γεροβασιλείου με το οινοποιείο του, γεύτηκαν εδέσματα σε τοπικά εστιατόρια, έκαναν μασάζ στο Idolo spa και έκαναν ακόμα και ιστιοπλοΐα στον Θερμαϊκό.

Ο Fipster στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster στο Κτήμα Γεροβασιλείου.
Στο εστιατόριο Νέος Γαλέριος.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster κάνοντας ιστιοπλοΐα στον Θερμαϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ