Στη Μύκονο για τον γάμο του γνωστού Μυκονιάτη επιχειρηματία, Σταμάτη Δακτυλίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ Καλίνη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το γνωστό ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη και την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη για το γαμήλιο πάρτι του Mr Tropicana που είχε πολλές εκπλήξεις.

Οι διάσημοι καλεσμένοι ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά του ζευγαριού. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μάλιστα, με το team bride βρέθηκε στην προετοιμασία της νύφης και μας έδωσε μια γεύση από όσα έγιναν πριν από την τελετή. Η νύφη ακολούθησε τις παραδόσεις με την προετοιμασία της, ενώ έφθασε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Όπως διαβάζουμε στο Mykonos Live Tv ο ιδιοκτήτης του beach bar Tropicana, και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα της Τετάρτης στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαΐδου.

Κουμπάρα του ζευγαριού η Γωγώ Φαρμάκη.

Για τη λαμπερή βραδιά η Ευριδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με διαφάνειες συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα. .

Μετά τον γάμο ακολούθησε ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στην παραλία Paradise, όπου θα γίνει το νέο εστιατόριο του Tropicana. Το ζευγάρι έφθασε στο πάρτι πιασμένο χέρι χέρι και χόρεψε αγκαλιά τον πρώτο χορό μετά τον γάμο. Οι εκπλήξεις όμως, ήταν πολλές με μεγαλύτερη αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού, που βρέθηκε στη Μύκονο για να τραγουδήσει στον γάμο του Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Ο χορός των νεόνυμφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ