Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2016 συνεχίζει το έργο που εκείνος ξεκίνησε και διαγράφει μια πολύ καλή πορεία στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση στο «Mega Καλημέρα» για τον Παντελή, την σύγκριση με τον αδελφό του και την απώλεια του πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αλλά και στην σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη.

«Θα ήταν ιεροσυλία να είχα έπαρση ενώ έχω αδερφό τον «νούμερο 1» τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για έμενα, είπε αρχικά και συνέχισε για τον θάνατο του πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή:

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πάτερα μου. Μετά και την “απώλεια” του πάτερα μου, έχω δυο ανθρώπους να με “βλέπουν” και να αισθάνονται περήφανοι. Θεωρώ bullying να μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να συνεχίσω το επάγγελμα του αδελφού μου. Χρειάζεται να ζητήσω άδεια από κάποιον για να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου;», είπε ο τραγουδιστής.

Για την σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη

«Mε ενοχλεί να λένε ότι μιμούμαι τον αδελφό μου, είναι λογικό να μοιάζουν οι φωνές μας. Ακόμα και ο Παντελής Παντελίδης που ήταν “νούμερο 1”, δεχόταν αρνητικά σχόλια.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Μάγια”», δήλωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ