Πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση» έκανε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη και από το πλευρό του δεν έλειπε η οικογένειά του. Ο μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη κάνει τη δική του καριέρα στο τραγούδι και από το πλευρό του δεν λείπουν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Παντελίδη βρέθηκε μάλιστα σύσσωμη η οικογένειά του για να τον στηρίξει.

Η μητέρα του, Αθηνά και ο πατέρας του, Σταύρος βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια για να τον χειροκροτήσουν. Μαζί τους ήταν φυσικά και ο τρίτος γιος τους, Τριαντάφυλλος.

Έξι χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός του ακολουθεί τα μουσικά μονοπάτια του και διαγράφει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μάλιστα συμμετείχε στο προηγούμενο J2US και είχε συγκινήσει ερμηνεύοντας τραγούδια του αείμνηστου αδελφού του, ενώ και από το πρόγραμμά του στην «Αυτοκίνηση» δεν λείπουν αναφορές στον άνθρωπο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για τον ίδιο.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Ζώτος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ