Δύο χρόνια είναι περίπου μαζί ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την 26χρονη σύντροφό του Βασιλική Μακρή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο θέατρο, όταν οι δυο τους συμμετείχαν στη μουσική παράσταση «Όμορφη πόλη» και πλέον είναι αχώριστοι.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε σε έξοδό τους στα βόρεια προάστια. Ο 53χρονος ηθοποιός δεν άφησε από το χέρι την αγαπημένη του ενώ επισκέφτηκαν για σούσι γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Ο Κώνσταντίνος Καζάκος σε δηλώσεις του για την 26χρονη Βασιλική Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί, τον 10χρονο Ιάσονα, άνοιξε μια νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή. «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2021 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2022 παραχώρησε συνέντευξη στο okmag και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου απαντώντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή. Είμαι τέλεια. Ευχαριστώ πολύ (Γελάει)». Αναφερόμενος στο διαζύγιο με την Ιωάννα Μαρτζούκου στο περιοδικό ΟΚ! είχε δηλώσει: «Ένα διαζύγιο είναι εξ ορισμού δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί. Αυτό που προσπαθούν όλοι οι γονείς είναι να μην υπάρχουν πληγές και να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται για το παιδί».

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχασε τον πατέρα του Κώστα Καζάκο στις 13 Σεπτεμβρίου. Ο αείμνηστος ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ ο γιος του δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Για το τελευταίο αντίο οργανώθηκε μια αποχαιρετηστήρια τελετή στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, με συγγγενείς, φίλους και συναδέρφους να τιμούν το όνομά του.

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζώτος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ