Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Ματζούκου, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί, τον 9χρονο Ιάσονα.

Το τελευταίο διάστημα, ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τη Βασιλική Μακρή, η οποία συμμετείχε ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, στην οποία εκείνος πρωταγωνιστούσε.

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα. Και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, έχουν μοιραστεί αρκετές φορές κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

«Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος!», είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη!».

Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσει του. Ο ηθοποιός και η χορεύτρια βρέθηκαν σε cafe-restaurant στο Αιγάλεω, όπου απόλαυσαν το δείπνο τους και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ