Μπορεί η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να μετρά μόλις έξι μήνες, ωστόσο οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της την Πέμπτη 4 Μαρτίου στο The 2night Show: «Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά στα 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική. Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είναι τζέντλεμαν. Είμαστε έξι μήνες μαζί, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο» σχολίασε η ίδια και συνέχισε: «Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Κάποια πράγματα που άκουγα από φίλες νόμιζα ότι είναι υπερβολικά, αλλά τώρα που το ζω λέω “Κοίτα να δεις”. Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές και αν έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα, πάντοτε κοιμόμαστε μαζί».

Ο φακός του ΟΚ! τους συνάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Γλυφάδα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να δείχνει πιο ανανεωμένη –και αδυνατισμένη– από κάθε προηγούμενη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ