Μία εβδομάδα μετά τον ερχομό του γιου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο που έφτιαξε για εκείνον.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τον γιο τους την 3η μέρα του χρόνου. Ανήμερα των Φώτων πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και μπόρεσαν να πάνε οικογενειακώς στο σπίτι τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό παιδικό δωμάτιο με θέμα τη ζούγκλα για τον μικρό της. Τις εντυπώσεις κλέβει η τοιχογραφία που καλύπτει σχεδόν τους τρεις τοίχους του παιδικού δωματίου. Σε αυτή κυριαρχούν γήινα χρώματα, η φύση και φιγούρες από ζώα της ζούγκλας όπως μια καμηλοπάρδαλη, ελέφαντες, λιοντάρια και εξωτικά πουλιά.

Όσο για τα παιδικά έπιπλα που επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτά δένουν άψογα με το θέμα της ζούγκλας.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και βγαίνοντας από το μαιευτήριο δεν είχαν κρύψει τη χαρά τους, αλλά και τη συγκίνησή τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια είχε προσθέσει λεπτομέρειες για τον ερχομό του. «Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», έλεγε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ