Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον γιο τους την Κυριακή 4 Ιουνίου στη Γλυφάδα με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο και λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Μιλώντας στις κάμερες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια δήλωσε σχετικά: «Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση».

«Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά λέγοντας: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ