Οι φήμες το τελευταίο διάστημα θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος, ωστόσο η ίδια δεν το έχει επιβεβαιώσει η διαψεύσει κάτι τέτοιο. Αν και μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δεν κρύβουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν οικογένεια.

Στο περιοδικό ΟΚ! στις αρχές Ιουλίου υπήρχε σαφής αναφορά στο γεγονός πως η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της. «Έτσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν την επόμενη χρονιά» ανέφεραν τότε πηγές από το περιβάλλον τους χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ίδια το φετινό καλοκαίρι κρατά χαμηλούς τόνους, κάνοντας επιλεκτικά αναρτήσεις στο Instagram της. «Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου. Συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση. (Φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η παρουσιάστρια στα μέσα του περασμένου μήνα.

Το ζευγάρι επέλεξε τον ήσυχο προορισμό της Αστυπάλαιας για τις διακοπές του φέτος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τις μέρες τις στα νησιά υιοθετώντας ριχτά φορέματα που δεν διαγράφουν τη σιλουέτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με ένα εφαρμοστό σύνολο. Η φουσκωμένη κοιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε αυτές τις φωτογραφίες έκανε πολλούς από τους followers της να της εύχονται «με το καλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ