Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη της σεζόν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Η παρουσιάστρια έκανε ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και λίγες εβδομάδες μετά τη βάφτιση του μικρού Βλάσση, μίλησε για τη μητρότητα, τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, που την κράτησαν σε ακινησία.

«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ