Μητέρα για δεύτερη φορά θα γίνει σύντομα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο εστιατόριο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε κάτι που το τελευταίο διάστημα υπήρξε κοινό μυστικό στον δημοσιογραφικό χώρο, ότι είναι έγκυος.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη δίπλα στον σύζυγό μου, στο νέο αυτό εγχείρημα. Είναι και η μαμά μου εδώ, μαγειρεύει για τον μικρό. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Τη νύχτα έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα. Ο Βασίλης κοιμάται λίγο πιο βαθιά», ανέφερε αρχικά στις πρώτες της δηλώσεις η παρουσιάστρια η οποία συνοδευόταν και από τη μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν απέφυγε τις ερωτήσεις και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της on camera. «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέω ψέματα γενικότερα, σίγουρα είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση. Αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς», αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, δεν ξέρω, όπως θες πες το. Στην πρώτη δεν το είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – «Δεν μπορώ να το κρύψω πλέον»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ