Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και στην Τζένη Θεωνά μίλησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα για τη ζωή της, την κόρη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Η μικρούλα μου κοντεύει τα 2,5 και είναι στα καλύτερά της. Οι 8 πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι. Ήμασταν στην Κρήτη. Μολις έγινε το Lockdown έφυγα γιατί ήταν ο άντρας μου εκεί για δουλειά. Με βρήκε η εγκυμοσύνη στην Κρήτη. Γέννησα στην Κρήτη και έμεινα για ένα διάστημα εκεί και μετά ήθελα να επιστρέψω», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Στην εγκυμοσύνη περάσαμε λίγο δύσκολα. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη. Είχαμε προσκλήσεις με τον θηλασμό καθώς ήταν περίπλοκο. Το ήθελα πολύ, αλλά είχαμε πολύ κλάμα κάθε μέρα. Ήταν δύσκολο να δεχθώ ότι δεν θα θηλάσω το μωρό. Τα κατάφερα μόνο για τρεις μήνες. Έπειτα το σώμα μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Δεν μου έκανε καλό όλο αυτό».

Τέλος, αναφερόμενη στα κιλά της εγκυμοσύνης είπε: «Πήρα 35 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Mετά από ένα lockdown που είχα πάρει ήδη 10 κιλά και έφθασα στο μαιευτήριο 96 κιλά. Ήταν πολλά. Δυσκολέυτηκα πολύ για να χάσω βάρος».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Είχα πάρει 10 κιλά στο lockdown και πήρα άλλα 35 στην εγκυμοσύνη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ