Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους έζησαν το Σάββατο 9 Ιουλίου η Κonnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα Χανιά και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους 200 καλεσμένους του.

Μετά τους δύο γάμους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, διοργάνωσαν ένα ξέφρενο beach party όπου χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το επόμενο μέρα μετά τον γάμο τους το νεόνυμφο ζεύγος πέρασε τη μέρα του κοντά σε φίλους όπου διασκέδασαν. Λίγες ώρες μετά το μυστήριο η Έλενα Γαλίφα μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Κonnie Μεταξά και τον Μάριο Καπότση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagra,m όπου κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα. «Tην επόμενη μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία η Έλενα Γαλίφα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μερικές ώρες πριν ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους συμπέθερους Αναστασία Σειρηνάκη Καπότση και Μάρκο Καπότση στο Instagram του.

Η πρώτη τελετή του γάμου του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευφραίμ και ακολούθησε μια ακόμη τελετή στον χώρο όπου προγραμμάτισαν να γίνει και η δεξίωση, στο Λιοκάλυβο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής που ανέλαβε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους με τα τραγούδια του.

Ενώ φωτογραφίες είδαμε και τη Ζώζα Μεταξά στο πλευρό του μέσα σε μια εντυπωσιακή δημιουργία. Τόσο η Konnie Μεταξά όσο και ο πατέρας της συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμιότυπα από τη μεγάλη τους χαρά στην Κρήτη. Ανάμεσα στις στιγμές που ζουν στο νησί ο Λευτέρης Πανταζής αναδημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο με τους συμπέθερους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ