Στα χνάρια της Μέγκαν Φοξ και του συντρόφου της Machine Gun Kelly κινήθηκε η μεταμφίεση της Κonnie Μεταξά και του Μάριου Καπότση, σε πρόσφατο θεματικό πάρτι.

Συγκεκριμένα η Konnie Μεταξά και ο σύζυγός της έδωσαν το «παρών» σε πάρτι μεταμφιέσεων και επέλεξαν να ντυθούν Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι.

Οι δυο τους μάλιστα μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

H Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Ιουλίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Ο γάμος στην Κρήτη

Αμέσως μετά ακολούθησε ένας δεύτερος, ιδιότυπος, γάμος στο beach bar Λιοκάλυβο. Το σκηνικό θύμιζε κάτι από χολιγουντιανή ταινία. Ακολουθώντας τα αμερικανικά πρότυπα, το ζευγάρι μοιράστηκε μερικές από τις πιο όμορφες σκέψεις τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα (σ.σ. όπως είναι το πραγματικό της όνομα) δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα», είχε δηλώσει ο Μάριος Καπότσης την ημέρα του γάμου τους.

Η Konnie Μεταξά φανερά συγκινημένη τόνισε: «Είναι αλήθεια η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου. Όσοι με ξέρετε, ειδικά όσοι με ξέρετε πολύ καλά, γνωρίζετε ότι δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου γιατί ποτέ δεν ένιωσα εμπιστοσύνη και πραγματική αγάπη για κανέναν άντρα. Και μετά γνώρισα αυτό τον άντρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ