Η Κόνι Μεταξά κυκλοφόρησε νέο τραγούδι από την Panik Records με τίτλο “Αμάν“. Στο video clip του τραγουδιού, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά μας δείχνει τις τραγουδιστικές, υποκριτικές αλλά και χορευτικές ικανότητές της, αποδεικνύοντας πως διαθέτει όλο το… πακέτο!

Του στίχους του “Αμάν” έγραψε ο Chris Achilleos και τη μουσική συνέθεσε ο ίδιος με τον Βασίλη Κουμεντάκο, ενώ στα φωνητικά βοήθησε και ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και τη χορογραφία ο Τάσος Ξιαρχό.

Στο τέλος του ανατρεπτικού video clip για το τραγούδι “Αμάν”, αποτελεί έκπληξη η εμφάνιση του συντρόφου της Κόνι Μεταξά, Μάριου Καπόστη.

Full in love

Το ζευγάρι, που μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, αν και στην αρχή είχε επιλέξει να κρατήσει το δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύψει τον μεγάλο έρωτα που ζει.

Οι δυο τους, οι οποίοι μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ