Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 έχει διχάσει από την ώρα που παρουσιάστηκε. Κάποιοι το λάτρεψαν και το βρήκαν ευφυές και κάποιοι όπως ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός έκαναν λόγο για αχταρμά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζερβός δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη Μαρίνα Σάττι: «Η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κορίτσι. Με αυτό το τραγούδι όμως εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής! Ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα».

Και συνέχισε για το «Ζάρι»: «Αν ρωτήσετε όμως εμένα, δεν μ’ αρέσει. Την βρίσκω λίγο φτηνιάρικη την ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής σε ένα. Και το κλιπ επίσης το βρήκα… Τι να σας πω τώρα; Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι, ας πούμε; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα! Το βρήκα λίγο γελοίο δηλαδή».

Ο Νίκος Ζερβός κατέληξε στην άποψή του: «Αν όμως η Ελλάδα θέλει να πλασαριστεί έτσι, ας πλασαριστεί έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά αλλά αφήνω μια μικρή επιφύλαξη, επειδή στην Eurovision το κιτς περνάει και μπορεί να σκίσει ως κιτς»

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ