Η Κλέλια Ρένεση είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός, που αρκετές φορές έχει εκφράσει δημόσια την άποψή της για θέματα κοινωνικού περιεχομένου, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμά της κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία που είχε βγάλει πριν δύο χρόνια με την κόρη της, Κοραλία, μέσα στη θάλασσα. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Κλέλια Ρένεση ποζάρει ολόγυμνη στον φακό, έχοντας αγκαλιά την μικρή της πριγκίπισσα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε:

“Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναικείο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευθήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μονή, καμία μονή, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ”.

Φωτογραφία: Instagram/klelia_renesi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ