Η Κλέλια Ρένεση μετά το τέλος των γυρισμάτων της «Μουρμούρας» απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην κόρη της, Κοραλία.

Η ηθοποιός αν και επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχουν υπάρξει στιγμές που έχει μιλήσει για το κεφάλαιο μητρότητα και όσα της έχει διδάξει ως τώρα η κόρη της.

Οι δυο τους περνούν άπλετο χρόνο μαζί. To απόγευμα της Τετάρτης η ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την κόρη της από την παραλία, καθώς έχουν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε να κάνει camping με την 3χρονη κόρη της, Κοραλία. «Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του η Κλέλια Ρένεση.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Κλέλια Ρένεση είχε αποκαλύψει για την κόρη της: «Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ