Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της η Κλέλια Πανταζή. Η γνωστή αθλήτρια και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος περιμένουν από μέρα σε μέρα το νέο μέλος της οικογένειας και σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους. Η Κλέλια Πανταζή μάλιστα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά του γιου της.

Ο μικρός της γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά του. Και τώρα περιμένει με ανυπομονησία το αδελφάκι του. Ιδιαίτερα συγκινημένη η Κλέλια πανταζή έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια του μικρού Μιχαήλ Άγγελου και μίλησε με τρυφερά λόγια για τα δυο χρόνια από τη γέννησή του.

«Μου φαίνεται απίστευτο πως πέρασαν κιόλας δύο χρόνια! Πότε ήσουνα μια σταλίτσα, που φοβόμουν πως να σε πιάσω και καθόμουν με τις ώρες από πάνω σου και σε χάζευα να κοιμάσαι και πότε άρχισες να σκαρφαλώνεις αθεόφοβα και να φωνάζεις “μαμά μου” κι εγώ να λιώνω… 2 υπέροχα χρόνια, μέσα σε μια τρελή πανδημία που χωρίς εσένα σίγουρα όλα θα ήταν διαφορετικά και στενάχωρα. Σ’ αγαπάω όσο δεν ήξερα ότι μπορεί να αγαπήσει κάποιος!

Η μαμά σου!

Υ.Γ. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι ότι και τότε και τώρα θέλω με την ίδια λαχτάρα να σου ρουφάω τα μάγουλα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κλέλια Πανταζή για τα γενέθλια του γιου της.

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο και ο ανιψιός της Κλέλιας Πανταζή, καθώς η αδελφή της Άννη έγινε και πάλι μητέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ