Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα, τόσο για την Κλέλια Πανταζή, όσο και για την αδερφή της, Άννη Πανταζή.

Οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής διανύουν ταυτόχρονα τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης τους και αποφάσισαν να το γνωστοποιήσουν μαζί, μέσα από το Instagram.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου, η Κλέλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις λήψεις από φωτογράφιση που πραγματοποίησε μαζί με την Άννη και τα πρωτότοκα παιδιά τους.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, που απαθανάτισε με τον φακό του ο Πάνος Καλαφάτης, οι αδερφές Πανταζή ποζάρουν χαμογελαστές, λάμποντας από ευτυχία, με τις φουσκωμένες κοιλιές τους να είναι εμφανείς.

Boom, double baby boom! Θα είναι θρυλικό, περιμένετέ το!“, ήταν το σχόλιο της Κλέλιας στην λεζάντα που τα συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια με ευχές για τα μωρά που έρχονται να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 απέκτησαν τον γιο τους Μιχαήλ – Άγγελο. Από την άλλη, η Άννη Πανταζή και ο Χριστόφορος Χούμας έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 27 Ιανουαρίου του 2019, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Χριστιάννα.

Φωτογραφίες: Instagram/kleliapantazi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ