Η επίσκεψη της sexy Κιμ Καρντάσιαν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Βατικανό και στα αξιοθέατά του, έδωσε για άλλη μια φορά τροφή για εκατομμύρια σχόλια στα social media.

Το απίστευτο τη υπόθεσης είναι πως αν και η ίδια είχε επιλέξει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο ένα μικρό μέρος από την κοιλιά, κατάφερε να ακολουθήσει τον ενδυματολογικό κώδικα της τοποθεσίας.

Η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει από τη λιμουζίνα της (Instagram.kimkardashian)

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, «τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν με τα ρούχα τους τα γόνατα και το πάνω μέρος των χεριών. Απαγορεύονται τα σορτς και οι φούστες πάνω από το γόνατο, οι αμάνικες μπλούζες και τα cropped πουκάμισα. Οι επισκέπτες καλούνται να είναι ευπρεπώς ντυμένοι στη συγκεκριμένη θρησκευτική τοποθεσία.

Το look της Κιμ υπάκουε στις παραπάνω οδηγίες χωρίς να προσβάλλει την ιερότητα του χώρου, αφού σκέπαζε με τέχνη τα απαγορευμένα σημεία…

https://www.instagram.com/p/CQycMmSMoi_/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως μάλιστα απάντησε η Κιμ σε κάποια σχόλια που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «είχαμε την πιο απίστευτη εμπειρία περιοδεύοντας στην Πόλη του Βατικανού. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις προσωπικά όλη την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τα αρχαία ρωμαϊκά γλυπτά, ειδικά τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου. Είχαμε ακόμη την ευκαιρία να δούμε το ιδιωτικό τους αρχείο με τα άμφια που φορούσε ο κάθε πάπας από τη δεκαετία του 1500 μέχρι σήμερα», δημοσίευσε η Κιμ. Και φρόντισε να σημειώσει: «Μην ανησυχείτε, τήρησα τον ενδυματολογικό κώδικα και κάλυψα πλήρως όσα έπρεπε ενώ βρισκόμουν μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου και στην Καπέλα Σιστίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ