Η Κιμ Καρντάσιαν συλλογίστηκε συναισθηματικά μια από τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν πριν από τον θάνατό του από καρκίνο σε ηλικία 59 ετών το 2003.

Η 43χρονη ριάλιτι σταρ, η οποία μίλησε για το διαζύγιο των γονιών της στη συνέντευξη στο GQ, είπε ότι ο πατέρας της την προέτρεψε να φροντίσει τα αδέρφια της πριν πεθάνει από καρκίνο του οισοφάγου, δύο μήνες μετά τη διάγνωση.

Οι γονείς της Κιμ, Κρις Τζένερ και Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν παντρεμένοι για 13 χρόνια, και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά την Κιμ, την Κόρτνεϊ, την Κλόε και τον Ρόμπερτ Τζούνιορ, πριν χωρίσουν τους δρόμους τους το 1991.

Τι της είπε ο πατέρας της πριν φύγει από τη ζωή;

«Ξέρω ότι θα είσαι καλά. Είναι σχεδόν σαν να βλέπω μπροστά. Ξέρω ότι θα είσαι καλά, αλλά φρόντισε τα αδέρφια σου για μένα. Απλά σιγουρέψου πως θα τους φροντίσεις», της είπε ο μπαμπάς της λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Πώς θα αισθανόταν ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν για την καριέρα που ακολούθησε η οικογένειά του;

Ο θάνατος του Ρόμπερτ ήρθε τέσσερα χρόνια πριν η οικογένειά του αποκτήσει παγκόσμια φήμη στην εκπομπή Keeping Up With The Kardashians, με την Κιμ να λέει ότι θα ήταν περήφανος.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο εξώφυλλο του GQ για το αφιέρωμα «Οι άντρες της χρονιάς»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ