Ο Φέντεζ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τόσο που η Κιάρα Φεράνι επέστρεψε στο Μιλάνο από το Παρίσι βιαστικά. Τι συνέβη;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Corriere della Sera, ο Φέντεζ εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου, «αναγκάζοντας» την influencer Κιάρα Φεράνι να επιστρέψει βιαστικά από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Μιλάνο, για να είναι μαζί με τον σύζυγό της.

Τι συνέβη στον Φέντεζ;

Ο ράπερ νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Fatebenefratelli στο Μιλάνο λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από δύο έλκη. Ευτυχώς, η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική.

«Χάρη σε δύο μεταγγίσεις αίματος είμαι τώρα πολύ καλύτερα», έγραψε ο ράπερ στο Instagram μετά από ώρες ανεξέλεγκτων φημών στα social media.

Ο πρώτος κώδωνας κινδύνου χτύπησε με την ξαφνική επιστροφή της Κιάρα, η οποία βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας. Η influencer μοιράστηκε μια φωτογραφία και ιστορίες στο Instagram, χέρι-χέρι με την καλύτερή της φίλη Chiara Biasi, με τη λεζάντα:

«Στους καλύτερους φίλους που πηδούν στο πρώτο αεροπλάνο μαζί σου όταν έχεις έκτακτη ανάγκη».

Το story του Φέντεζ στο Instagram

Ο ίδιος ο ράπερ έκανε story στο Instagram  πριν από μία ώρα γράφοντας για την κατάσταση της υγείας του. Ανέφερε πως τώρα είναι καλά και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για τη βοήθεια.

Η Κιάρα από την άλλη αρκέστηκε σε μία κόκκινη καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ