Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πίσω της μια καριέρα περίπου 27 χρόνων στο τραγούδι και παραμένει από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα το ίδιο όμορφη. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή η Κέλλυ Κελεκίδου ποζάρει στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου σε ηλικία μόλις 17 χρονών, όταν δηλαδή ξεκινούσε στο την καριέρα της.

«Μόλις είχα κλείσει τα 17 μου. Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στα πρώτα μου βήματα με την πιο αυθεντική ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, την Ρίτα Σακελλαρίου», γράφει η Κέλλυ Κελεκίδου και με δυσκολία μπορεί κάποιος να την αναγνωρίσει στην εφηβική ακόμα ηλικία.

Αφορμή για την ανάρτησή της η εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων» που θα προβληθεί απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ και είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού. Σε αυτή, αγαπημένοι άνθρωποι της ξεχωριστής λαϊκής ερμηνεύτριας «μοιράζονται» και αναπολούν ωραίες στιγμές συνύπαρξης με τη μεγάλη τραγουδίστρια, ανάμεσά τους και η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς της λαϊκής τραγουδίστριας στο τηλεόπτικό πρόγραμμα.

«Σήμερα στην «Αυλή των Χρωμάτων» στις 22:00 στην ΕΡΤ2 μια εκπομπή για σένα Ρίτα μου», συνεχίζει η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία θυμάται όλα όσα της έλεγε τότε η τραγουδίστρια.
«Θυμάμαι να μου λες «να είσαι πάντα αληθινή, να προσπαθείς ξανά και ξανά, να πέφτεις να σηκώνεσαι, να μη χαμπαριάζεις και πολλά, πάντα με σεβασμό στον κόσμο που σε σέβεται και σ’ αγαπάει, να μη ξεχνάς».
«Για μένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός», θα σε θυμάμαι πάντα Ρίτα μου», καταλήγει στο μήνυμά της για τη Ρίτα Σακελλαρίου η Κέλλυ Κελεκίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ