Σε μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική βρίσκονται από τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί πλήθος από στιγμές τους στους διάφορους σταθμούς που περιλαμβάνουν οι εμφανίσεις τους. Φωτογραφίες και βίντεο από το Βανκούβερ ή το Μόντρεαλ. Αλλά και ξεχωριστές στιγμές που έζησε στο Μπέβερλι Χιλς, όπως τη συνάντηση με τον γνωστό ηθοποιό Μάριο Λόπεζ.

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται αυτή η περιοδεία και η Κέλλυ Κελεκίδου δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον σύζυγό της στο διάσημο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης που αποτελεί τον τελευταίο σταθμό αυτού του tour.

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κουρκούλη εδώ και 18 χρόνια. Το 2004 παντρεύτηκαν και δεν έχουν κρύψει ότι έχουν βιώσει πολλές δοκιμασίες στα χρόνια της κοινής τους πορείας. «Είμαστε 18 χρόνια μαζί, από το 2004 και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής.

Επίσης ο ίδιος έχει αναφέρει: «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον ενάμιση χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος που κυκλοφορούσαν έντονα τα σενάρια χωρισμού…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ