Η Κέιτι Πράις αποκάλυψε ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ. Η 44χρονη ριάλιτι σταρ μοιράζεται στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της αφού βιάστηκε υπό την απειλή όπλου σε μια ληστεία αυτοκινήτου στη Νότια Αφρική. To Trauma And Me, θα προβληθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Η ίδια δήλωσε: «Μετά από χρόνια παραμέλησης, υπέστην ψυχική κατάρρευση το 2018. Διαγνώστηκα με διαταραχή μετατραυματικού στρες». «Είχα σοβαρή κατάθλιψη πριν από δύο χρόνια, κατάθλιψη πάνω στο μετατραυματικό στρες, είχα τάσεις αυτοκτονίας, δεν ήθελα να είμαι εδώ. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω».

Αλλά αφού επέζησε από την απόπειρα, η μητέρα πέντε παιδιών αποκάλυψε: «Δεν ήθελα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Η ψυχική υγεία είναι σκληρή, είναι φρικτό όταν περνάς πράγματα. Υπάρχουν ακόμα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις». Στη συνέχεια μπήκε στην κλινική αποκατάστασης The Priory.

Η Πραις είπε: «Τόσο άσχημα ήμουν και κανείς δεν το ήξερε». Το μοντέλο δήλωσε ότι διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες μετά από βιασμό υπό την απειλή όπλου στη Νότια Αφρική.

Είπε: «Αν είχαμε ασφάλεια θα είχαν βοηθήσει όταν οι έξι τύποι με ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και με βίασαν». «Είχα φρικτές σχέσεις με άντρες. Όλα αυτά που μου συνέβησαν από παιδί μέχρι τώρα. Με βίασαν σε ένα πάρκο όταν ήμουν επτά χρονών, όλα ξεκινούν από τότε».

Η Πράις είναι μητέρα ενός 20χρονου του οποίου ο πατέρας είναι ο ποδοσφαιριστής Ντουάιτ Γιορκ ενώ έχει και άλλα δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο με τον πρώτο της σύζυγο Πίτερ Άντρε. Μοιράζεται επίσης τον εννιάχρονο γιο και μια 8χρονη κόρη με τον τρίτο πρώην σύζυγό της Κίραν Χέιλερ.

Τον Δεκέμβριο του 2021 δήλωσε ένοχη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα μετά από τροχαίο που είχε υπό την επήρεια αλκοόλ. Της επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών με αναστολή και της επιβλήθηκε να συμπληρώσει 20 ώρες αποτοξίνωσης και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.