Η Κέιτι Πέρι προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της δημοσιεύοντας μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Στο κύριο από τα στιγμιότυπα που έχουν συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes η Κέιτι Πέρι ποζάρει τόπλες. Η ποπ ντίβα φορά μονάχα ένα wide leg μαύρο παντελόνι και βρίσκεται γυρισμένη ακουμπώντας προς τον τοίχο.

Αυτή η φωτογραφία που φαίνεται να είναι κάποιο στιγμιότυπο από το καμαρίνι της. Στον τοίχο αναγράφεται πως δεν θα πρέπει να τη σβήσουν, στη λεζάντα η Κέιτι Πέρι αναφέρει «Άστο να καεί», ενώ φυσικά τα σχόλια για το πόσο καυτή είναι ήταν πολλά.

Ξεχώρισε όμως ένα, το οποίο ήταν αναπάντεχο από τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ. Ο ίδιος επιδεικτικά αγνόησε το καυτό θέμα της φωτογραφίας ζητώντας από την αγαπημένη του να πάρουν γάλα αμυγδάλου, γιατί τους τελειώνει. Αυτό ήταν και το πιο δημοφιλές σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία όπου η Κέιτι Πέρι ποζάρει τόπλες, αφού οι θαυμαστές του ζευγαριού γέλασαν με την χιουμοριστική του αντίδραση.

Η θυελλώδης σχέση του Ορλάντο Μπλουμ με την Κέιτι Πέρι ξεκίνησε 2016. Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο στη συνέχεια επανενώθηκαν και ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Τον Αύγουστο του 2020 ήρθε στην ζωή το κοριτσάκι τους, η μικρή Ντέιζι. Τα σχέδια του γάμου τους έχουν αναβληθεί δύο φορές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ