Τα παιδιά της είναι η αδυναμία της και οι πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Κέιτ Χάτσον που δεν σταματά να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να εντυπωσιάζει. Και αυτή τη φορά ο ξέφρενος χορός της κόρης της Κέιτ Χάντσον πάνω στο σκάφος θα γίνει viral.

Η μικρή Ράνι Ρόουζ θα κλείσει τον Οκτώβρη τα 4 της χρόνια και φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο και το μπρίο της διάσημης μητέρας της. Και φυσικά οι χορευτικές της φιγούρες είναι αυτές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Περήφανη μητέρα η Κέιτ Χάντσον δημοσίευσε στο Instagram της τον χορό της κόρης της από τις διακοπές τους. Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όταν η μικρή ακούει το αγαπημένο της τραγούδι δεν μπορεί να αντισταθεί.

«Δεν έχει σχολείο για εμάς ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και έδειξε να απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στην Έλεν Ντε Τζένερις, η Κέιτ Χάντσον είχε αποκαλύψει: «H οικογένεια είναι το παν. Πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, έτσι δεν είναι;».

Και συνέχισε: «Στο τέλος της μέρας όταν τα βάζεις όλα κάτω, καταλαβαίνεις πως όλοι κάνουμε ότι μπορούμε μένοντας μέσα, όχι μόνο για το καλό όλων, αλλά για την υγεία των οικογενειών μας και για να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Και νομίζω πως το μήνυμα μια ισχυρής κι ενωμένης οικογένειας είναι πραγματικά σημαντικό και όμορφο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ