Η Σίσσυ Χρηστίδου δίνει τέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και τη συνδέουν με τον Γιάννη Στάνκογλου. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφεραν ότι ο ηθοποιός έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν και πως είναι σε σχέση με πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι μπορεί να είναι και συνάδελφός της.

Στη συνέχεια δημοσίευμα ανέφερε το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου υποστηρίζοντας ότι η παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Η απάντηση από τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον Γιάννη Στάνκογλου

Λίγα 24ωρα μετά η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που συνδέθηκε το όνομά της με τον Γιάννη Στάνκογλου και διέψευσε κατηγορηματικά ότι βρίσκονται σε σχέση.

«Γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου και να απαντήσω σε όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλά επειδή η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και χρειάστηκε να κάνω μια κουβέντα με τα παιδιά μου που δεν θα ήθελα να είχα κάνει γιατί δεν έχω κανένα λόγο, κανένα. Πρέπει να το λήξουμε λίγο παιδιά!

Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σταματίνας όπως ίσως έχετε δει, έγινε μια αναφορά βασισμένη σε μια συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, για μια νέα σχέση που αφορά στη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ειπώθηκε το όνομά του και ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε μένα, αλλά ναι που σε κάποιων το μυαλό πήγε.

Στην πορεία, λοιπόν, πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα μαζί με τη φωτογραφία μου, το όνομά μου, δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου ότι εγώ είμαι η σχέση του. Κανένας δεν με πήρε, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί τρεις φορές στη ζωή μας. Τρεις! Και ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας, άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ απεριόριστα. Μου έχει κάνει την τιμή και έχει έρθει στην εκπομπή μου. Τον σέβομαι πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά!», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για να καταλάβετε δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Τον πήρα πρώτη φορά αν ξέρει κάτι, αν έχει ιδέα, πως όλο αυτό ξεκίνησε. Δεν είχε!

Στην πορεία ομολογώ και ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν την είδηση αυτή και το όνομά μου. Τα σάιτ, όμως, έπαιξαν την είδηση κανονικά. Φωτογραφίες, τίτλους, ονόματα, όλα.

Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια είδηση αν ίσχυε να έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνουμε την ίδια δουλειά! Όμως, κάνοντας ένα σωστό ρεπορτάζ οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους να ρωτήσεις αν ισχύει πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τους κρεμάσεις στα περίπτερα. Και έχουν και παιδιά στην εφηβεία.

Και επειδή χρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα όποιο σάιτ ή άλλο μέσο χρησιμοποίησε τη φωτογραφία μου και το όνομά του, να την αποσύρει».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ