Σε ένα υπέροχο σπίτι στο Νέο Βουτζά ζουν τα τελευταία χρόνια η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει φροντίσει να μεγαλώσουν η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας κοντά στη φύση.

Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει ένας τεράστιος κήπος ενώ η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς διατηρούν και το δικό τους μποστάνι. Το εσωτερικό έχει τη σφραγίδα του ζευγαριού στη διακόσμηση. Στις γιορτές ωστόσο ανέλαβαν χρέη διακοσμητή και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας.

Η ευτυχισμένη μαμά μας έδειξε μέσα από το κανάλι της στο YouTube πώς στόλισαν τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παράλληλα, μοιράστηκε χαρούμενες οικογενειακές ιστορίες με τα παιδιά αλλά και τα κατοικίδιά τους.

Πώς είναι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στην καθημερινότητά τους

Λίγες μέρες νωρίτερα η Κάτια Ζυγούλη είχε μιλήσει για την οικογενειακή ζωή τους. «Νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις γιατί όλα αντιμετωπίζονται» ανέφερε στο Instyle και την Αννούσα Μελά. «Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί».

Ένιωσε να πιέζεται από την δημοσιότητα και την υπερέκθεση; «Αυτό που μου κοστίζει πιο πολύ είναι τώρα με τα κινητά των απλών ανθρώπων. Σηκώνει ο άλλος την κάμερα του κινητού χωρίς διάκριση. Πρόσφατα συνέβη σε εστιατόριο που ήμασταν μαζί με τα παιδιά και επειδή είδα πήγα στην κυρία και της είπα, παρακαλώ αν θέλετε φωτογραφία με το Σάκη μπορείτε να το ζητήσετε αλλά μη βγάζετε τα παιδιά» εξήγησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ