Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Χαμηλών τόνων όσο αφορά τον γάμο και τα παιδιά τους, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το δικό τους καταφύγιο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Ένα όμορφο σπιτικό στον Νέο Βουτζά με έναν εξίσου όμορφο κήπο. Μάλιστα την περίοδο της καραντίνας ο σταρ μάς είχε δείξει σχεδόν όλες τις γωνίες του σπιτιού, με τον ίδιο είτε να δοκιμάζει συνταγές στην κουζίνα είτε να παίζει με τα παιδιά του στο σαλόνι.

Για αυτό ωστόσο που έδειχνε πολύ υπερήφανος ήταν για τη μικρή φάρμα στον κήπο. Ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να μας δείξει το κοτέτσι αλλά και τον μικρό κήπο με τα ζαρζαβατικά. Τώρα, τη σκυτάλη παίρνει η Κάτια Ζυγούλη. Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, το πρώην μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών, μας ξεναγεί στο σπίτι της και μας δείχνει όλα τα μέλη της οικογένειας.

«Κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία»

Η ίδια μάλιστα σημειώνει: «Νομίζετε ότι η οικογένειά μας είναι εξαμελής; Κι όμως όχι! Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους! Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter! Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ