Η Κάτια Ζυγούλη με την κόρη της, Αναστασία, πήγαν στο στο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα και έκαναν ιππασία καθώς αφιερώνει πάντα αρκετό χρόνο στα παιδιά της.

Μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube. Στην έναρξη του βίντεο, η μεγάλη της κόρη είχε την ιδέα να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία από την ιππασία καθώς και όσα πρέπει να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτή.

Στην πορεία, η Κάτια Ζυγούλη διηγήθηκε μια τραυματική εμπειρία που είχε με άλογο όταν ήταν μικρή και την οποία έκρυψε από τους γονείς της για να μη τιμωρήσουν το άλογο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη μεγάλη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/6 η Κάτια Ζυγούλη με τις κόρες της, Αναστασία και Αριάδνη. Μητέρα και κόρες έδωσαν το «παρών» στην ξεχωριστή μουσική συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με στόχο την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ιδιαίτερα κομψή η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στην εκδήλωση, όπου τραγούδησε και ο Σάκης Ρουβάς επιλέγοντας μια αέρινη jumpsuit του brand Camilla. Το σύνολό της συμπληρώθηκε από ένα μικρό μαύρο τσαντάκι και μαύρα σανδάλια.

Λίγο μετά την άφιξή της στο Ηρώδειο, η Κάτια Ζυγούλη κάθισε με τις κόρες της, Αναστασία και Αριάδνη στις θέσεις τους και απόλαυσαν τη μοναδική βραδιά. Τα δυο κορίτσια μάλιστα θαύμασαν τον πατέρα τους on stage.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ