Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την πορεία της καριέρας της, την υποκριτική, την προσωπική της ζωή και για το GNTM και το Survivor.

Αναφερόμενη στην πορεία της καριέρας της η Κάτια Ταραμπάνκο, είπε sτην εκπομπή «Ελένη»: «Το GNTM ήταν το ξεκίνημά μου για να με μάθει ο κόσμος. Modeling έκανα από 15 χρόνων. Οι Θαλασσόλυκοι ήρθαν μετά τη συμμετοχή μου στο GNTM και του Survivor. Το Survivor ήταν το μόνο reality που έχω κάνει εγώ προσωπικά αίτηση συμμετοχής. Πριν το GNTM είχα κάνει αίτηση και δεν με πήραν. Μετά το GNTM άλλαξε η άποψη τους για εμένα».

«Τώρα παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Το παράδειγμα μου είναι η Σαρλίζ Θερόν. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια μετά την παράσταση και νιώθω την αλήθεια τους. Κυνηγούσα για χρόνια να γίνω ηθοποιός, μου έχει μείνει η στάμπα το μοντέλο ”Survivor girl” , ”GNTM girl”. Ταμπέλες οι οποίες θα μου πάρουν χρόνια να τις καθαρίσω».

«Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα παρόλο που υπήρχαν τα ”σχολιάκια”».

«Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του modeling έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους».

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου σε κάθε ηλικία. Δεν με πειράζει καθόλου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ