Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon. Η πρώην παίκτρια του Survivor επέλεξε για την εμφάνισή της μια ροζ δημιουργία Mary Theotoki και ψηλοτάκουνα πέδιλα Bilero στην ίδια απόχρωση.

Το στυλιστικό της ατόπημα ήταν βέβαια ότι επέλεξε να φορέσει τακούνια σε έναν αρχαιολογικό χώρο, όπως είναι το Ηρώδειο. Κάτι που δεν επιτρέπεται καθώς αυτού του είδους τα παπούτσια προκαλούν φθορά στα μάρμαρα.

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε λίγο πριν από τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα. Η Κάτια Ταραμπάνκο συνοδευόταν στο Ηρώδειο από τους γονείς της.

Η μητέρα της, Ναταλία Χαβράχ μας έχει συστηθεί μέσα από το Survivor, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, στην πρώτη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο reality επιβίωσης. Όσο για τον πατέρα της, τον έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τα social media του μοντέλου.

«Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996», είχε αποκαλύψει η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας».

Όσο για το Survivor, η ίδια είχε δηλώσει μετά την αποχώρησή της τον περασμένο Μάρτιο.

Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. «Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό, δεν έβρισκα με τίποτα τον στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική και οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκλιματιστώ».

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ