Το okmag βρέθηκε στη χθεσινή 14/9 ξενάγηση στο αρχοντικό των «Πανθέων» όπου έγινε στα Κάππα Στούντιος, εκεί που γυρίζεται η νέα σειρά του ΣΚΑΪ.

«Οι Πανθέοι» κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 18/9 στις 21:00 στον ΣΚΑΪ και οι ηθοποιοί της σειράς είναι έτοιμοι να μας καθηλώσουν. Εμείς, είδαμε ένα μικρό απόσπασμα από τη σειρά και σίγουρα οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν και εκείνοι στην εποχή του 1939 όπως ταξιδέψαμε και εμείς όταν μας έκαναν τη ξενάγηση.

Το αρχοντικό είναι διακοσμημένο με ιδιαίτερα έπιπλα που δείχνουν πολυτέλεια, έχει εντυπωσιακές ταπετσαρίες και χαλιά ενώ κυριαρχεί σχεδόν σε όλους τους χώρους το ξύλο.

Η Κάτια Δανδουλάκη που μας καλωσόρισε στο αρχοντικό υποδύεται αυτή τη φορά τη «Χρυσοστόμη Πανθέου», τη μεγάλη αδερφή των Πανθέων. Γνωρίζει όλα τα μυστικά της οικογένειας και θα κάνει τα πάντα για να μην τα μάθει κανείς. Μπορεί να φαίνεται αυστηρή αλλά είναι ένας απλός άνθρωπος, πιστή στις αξίες της.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η πρωταγωνίστρια στους «Πανθέους» το 1977-1979 και ήταν τότε η «Μάρμω Πανθέου». Σήμερα αυτόν τον ρόλο τον ενσαρκώνει η Μελία Κράιλινγκ.

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μερικές δηλώσεις για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για την Μελία Κράιλινγκ λέγοντας: «Με την Μελία Κράιλινγκ έχουμε λατρευτεί αλλά δυστυχώς δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ στις σκηνές γιατί την “μισώ”. Έχω πάρει τη θέση του πατέρα γιατί θέλω να προστατέψω τον αδερφό μου για να μην πληγωθεί από την Μαρμώ με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας. Η Μαρμώ ερωτεύεται κάποιον άλλον. Για εμένα είναι σημαντικό που κάνω μια δουλειά που αποπνέει πάθος, ποιότητα και όλοι δουλεύουν πάρα πολύ γι’ αυτή τη σειρά με πολλή χαρά και είχα πολλά χρόνια να το αισθανθώ αυτό.

Είχαμε κάνει και τις “Άγριες Μέλισσες” πριν καιρό και ένιωθα το ίδιο πράγμα αλλά ο κόσμος ήταν κλεισμένος στο σπίτι του λόγω του κορωνοιού και μας έβλεπαν. Όμως, τώρα έχουμε ένα άλλο εμπόδιο μπροστά μας καθώς δεν είναι κλειδωμένοι στο σπίτι τους αλλά εμείς πρέπει να τους φέρουμε στο σπίτι τους για να μας δούνε. Αυτό που συγκινεί είναι ότι αυτή τη περιόδο που ζούμε, γίνονται ηρωϊκές παραγωγές και από τα κανάλια και από τους παραγωγούς. Θα σας πω ένα αστείο. Όταν μου έδιναν το σενάριο και έψαχνα τον ρόλο μου για να τον διαβάσω, περνούσα τις σελίδες τόσο γρήγορα και δεν με έβρισκα. Δεν με έβρισκα γιατί έψαχνα τη Μάρμω. Τρελό δεν είναι αυτό;»

Διαβάστε επίσης: «Οι Πανθέοι»: Μπήκαμε στο αρχοντικό τους και έχουμε φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ