Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αποβάλλει από πάνω της τα περιττά κιλά. Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Μιλάμε για φοβερή αγρανάπαυση στα προσωπικά μου. Πού να προλάβω; Cavewoman, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, βλέπω και Σασμό που είμαι άρρωστη. Και δηλώνω και ξέρεις ποιο είναι πιο τραγικό;  Είμαι μόνη» δήλωσε με χιούμορ.

«Δεν θα με έβλεπα στο Bachelor και στο Big Brother. Θα με έβλεπα σίγουρα σε κάτι σατιρικό. Αν γινόταν ένα Ράδιο Αρβύλα με κορίτσια με έβλεπα με τα μπούνια.

« Δεν έχω την ίδια άποψη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Πρέπει πολύ δυναμικά να κινηθεί το #metoo. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν από τη ζωή μας».

«Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω. Είναι άδικο το μαρούλι να έχει μία θερμίδα και τα μακαρόνια με κιμά 700 το πιάτο» ήταν η επική της ατάκα που βρίσκει σύμφωνους τους απανταχού καλοφαγάδες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ