Το J2US είναι για την Κατερίνα Στικούδη μια ευχάριστη ανάσα στην καθημερινότητά της. Οι υποχρεώσεις της μετά τον ερχομό του γιου της, Βίκτωρα να έχουν αυξηθεί αλλά είναι από τις γυναίκες που είναι αποφασισμένη να μην αφήσει πίσω της την καριέρα της. Και μπορεί και τα καταφέρνει όλα! Κερδίζει μάλιστα τις εντυπώσεις σε κάθε live του φαντασμαγορικού σόου. Για την εμφάνισή της στο 11ο live η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα με snake print με την υπογραφή Chalina Mer.

Πώς συνδυάσε η Κατερίνα Στικούδη το χρυσό φόρεμα

Το styling της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας επιμελήθηκε για ένα ακόμα live η στυλίστρια Φιλίτσα Νικολαΐδη. Το look της ολοκληρώθηκε με παπούτσια Jeffrey Campbell ενώ τα αξεσουάρ της είναι από τον οίκο Kessaris.

Το μακιγιάζ της Κατερίνας Στικούδη επιμελήθηκε η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου και τα μαλλιά της η Αγγελική Κανδυλάκη.

Οι στόχοι για τη νέα χρονιά

«Το 2021 ήταν πολύ δημιουργικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάτσω ήσυχη… αντίθετα, στην επόμενη χρονιά θα γίνουν πολλά και δυναμικά επαγγελματικά βήματα και στην ηρεμία των φετινών γιορτών θα τεθούν οι βάσεις και θα μπει ένα πρόγραμμα», έγραψε πριν από λίγες μέρες στο blog της.

«Θα ανανεώσω τη σχέση μου με τους φίλους μου. Πάντα τηρώντας τα μέτρα και με μεγάλη προσοχή, φέτος τις γιορτές θέλω να ανανεώσω και να δυναμώσω τη σχέση μου με τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Αυτούς που τα τελευταία 2 χρόνια, εν μέσω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων με άντεξαν, τη γκρίνια μου, τις ανησυχίες μου, την απόσταση και όλα τα προβλήματα».

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ