Το πρωί της Κυριακής, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε ζωντανά στο «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η τραγουδίστρια, παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη θα καλύπτει φέτος τα παρασκήνια του J2US.

«Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους», είπε.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει το παιδί της Ιάσωνα, όπως της πρότεινε ο Παύλος Σταματόπουλος, καθώς έτσι τη φώναζε η μητέρα της όταν ήταν μικρή! Ανέφερε ωστόσο πως έχει βρει το όνομα που θα δώσει στον γιο της, αλλά δε θέλει να το αποκαλύψει ακόμη δημόσια.

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε. Ακόμα, μίλησε για το νέο της άλμπουμ που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ενώ έστειλε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Κοκλώνη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ