Με τον γιο της γιορτάζει για πρώτη φορά φέτος η Κατερίνα Στικούδη και είναι ενθουσιασμένη. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρίσκεται φέτος και στο J2US έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και από το πρωί δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης. Η φετινή γιορτή όμως είναι ξεχωριστή για εκείνη, μιας και φέτος ήρθε στη ζωή της ο μικρός Βύρωνας. Και η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με τη φωτογραφία του γιου της.

Θέλοντας να ευχαριστήσει μάλιστα όλους τους φίλους και τους φανς που της ευχήθηκαν η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα χεράκια του γιου της, που ακουμπούν πάνω στο πιάνο. Δειχνοντάς μας πως ο μικρός Βύρωνας έχει από τώρα κλήση στη μουσική.

Η Κατερίνα Στικούδη προτιμά τις προσωπικές της στιγμές να μην τις μοιράζεται -κι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες του γιου της- η σημερινή μέρα όμως ήταν ξεχωριστή για εκείνη.

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη και η φωτογραφία του γιου της

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Η πρώτη μας γιορτή μαζί. Το πρώτο άγγιγμα των πλήκτρων. Έχω ένα λόγο παραπάνω πλέον να γίνομαι καλύτερη όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και σαν άνθρωπος», ανέφερε βστο μήνυμά της η Κατερίνα Στικούδη.

Μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην κάμερα του okmag η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε για την πρώτη αγκαλιά με τον γιο της.

«Ήταν απίστευτος. Δεν περιγράφεται. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια το συναίσθημα. Απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να με πάρει μια αγκαλιά», είπε η Κατερίνα Στικούδη. Και συνέχισε: «Άνοιξε τα χεράκια… με έπιασε… πολύ συγκινητικό».

Τέλος, μιλώντας για τον δύσκολο τοκετό της είπε: «Τα τραγούδια τον κάνανε να θέλει να βγει. Κράτησε πολλές ώρες ο τοκετός και βάλαμε και λίγα τραγούδια για ν ατον ξυπνήσουμε λιγάκι και έπιαε το κόλπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ