Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα της Παρασκευής ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια αλλά και η backstage woman του J2US μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους γιους της, τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για το αποψινό σόου στον Alpha.

Το J2US εκτάκτως θα αλλάξει μέρα προβολής και θα το απολαύσουμε σήμερα Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha, όπως πάντα με τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο λόγος που άλλαξε μέρα είναι γιατί το Σάββατο είναι η Eurovision και ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης ονόμασε το live της Παρασκευής Koklovision. Δηλαδή, όλα τα ζευγάρια θα ερμηνεύσουν τις μοναδικές επιτυχίες που έχουμε ακούσει μέσα στα 68 χρόνια της Eurovision.

«Σου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία»

Αναμενόμενο λοιπόν η κουβέντα μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Κατερίνας Στικούδη να κινείται σε ρυθμούς Εurovision. Όσο για το εάν η τραγουδίστρια θα ήθελε να πάει στον μουσικό διαγωνισμό; Η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Είχαμε πλησιάσει στο παρελθόν κάποια στιγμή να το σκεφτούμε και να πάμε αλλά δεν προσχώρησε. Θεωρώ πως όταν κάτι δεν γίνεται υπάρχει πάντα κάποιος λόγος. Είναι μια σκηνή που δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που δεν θα ήθελε να εμφανιστεί. Είναι ένα πολύ μεγάλο πουσάρισμα. Σου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία, να την εκμεταλλευτείς, να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε όλη την Ευρώπη ακριβώς όπως θέλεις. Ειδικά η φετινή σκηνή στο Μάλμε είναι συγκλονιστική… Δεν λέω όχι σε μια μελλοντική εμφάνιση στον μουσικό διαγωνισμό αλλά δεν θα αυτοπροταθώ κιόλας. Θέλω κι ο άλλος να με σκεφτεί. Γιατί αν δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα σε μια κατάσταση, δεν θα μείνει κανείς ευχαριστημένος».

Διαβάστε επίσης: J2US: Οι celebrities δίνουν ραντεβού την Παρασκευή στην Koklovision

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ