Το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα πώς η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια, μέχρι στιγμής, έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με αυτό το ζήτημα, καθώς γενικότερα προσπαθεί να κρατά την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, ωστόσο, γίνεται ολοένα και πιο φανερό, όσο περνάει ο καιρός, πώς η κοιλιά της φουσκώνει συνεχώς και οι αλλαγές στη σιλουέτα της είναι πλέον εμφανείς.

Η Κατερίνα παρ’ όλα αυτά δεν σταματά τον χορό, που λατρεύει όσο τίποτα, ενώ συχνά πυκνά δημοσιεύει σχετικά βίντεο. Έτσι συνέβη και αυτή τη φορά, που την είδαμε να χορεύει με την ψυχή της, συνοδευόμενη από τρεις χορεύτριες, το νέο της τραγούδι.

Φορώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και έχοντας μία ροζ ζακέτα δεμένη στη μέση της, ώστε να κρύβει διακριτικά την φουσκωμένη της κοιλιά, λίκνισε ξέφρενα το κορμί της. Πάντως, αν σκοπός της ήταν να περάσουν απαρατήρητα τα σημάδια της εγκυμοσύνης μάλλον δεν τα κατάφερε πολύ καλά.

Δείτε τα βίντεο:

Βίντεο: Instagram/stikoudikaterin

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ