Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

Η Κατερίνα Στανίση έκανε τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου ενώ αργότερα παντρεύτηκε τον γιο της.

Μιλώντας για τη σχέση της με τη μεγάλη τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου αποκάλυψε: «Τη γνώρισα στη Θεσσαλονίκη, τραγουδούσα εκεί σε ένα μαγαζί, τραγουδούσε κι εκείνη. Ήταν να κάνω πρόβα με τον γιο της και τα παιδιά της και εκεί γνωριστήκαμε. Εγώ δεν ήξερα τότε που πατούσα. Ήμουν κοριτσάκι και της έκανα φωνητικά».

«Μου έλεγαν “θέλεις να είσαι η ουρά;”»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η σχέση μας ήταν τυπική. Εντάξει φωνητικά της έκανα της γυναίκας. Μετά έγινε η γνωριμία μου με τον άντρα που παντρεύτηκα (σ.σ. τον γιο της Ρίτας Σακκελαρίου) και ζήσαμε μαζί 14 χρόνια. Η προσωπική μας σχέση λόγω του ότι ήμασταν και οι δυο καλλιτέχνες είχε μια κόντρα, που δεν θα έπρεπε γιατί εκείνη ήταν αυτό που ήταν. Ένα μεγάλο όνομα.

Προσπαθούσα κι εγώ. Αφού το έλεγαν όλοι στο μαγαζί που τραγουδούσα “μα ως πότε θα κάνεις φωνητικά;”. Ερχόντουσαν επιχειρηματίες από τα άλλα μαγαζιά και μου έκαναν πρόταση αλλά δεν με άφηναν να πάω. Μου έλεγαν “τι κάθεσαι; Θέλεις να είσαι η ουρά; Πρέπει να κάνεις δίσκο”. Αλλά ώσπου να έρθει ο δίσκος πέρασαν χρόνια. Με κρατούσε πίσω η Ρίτα Σακελλαρίου».

Εμένα δεν με ήξερε κανείς. Τραγουδούσα με τη Ρίτα και ο κόσμος φυσικά ερχόταν να δει το όνομα. Η Ρίτα πατούσε στην πίστα και νόμιζες ότι ήταν μπουλντόζα».

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Στανίση στο okmag: «Ο Στηβ Κακέτσης φορούσε παντελόνια και τα τιμούσε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ