Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου.

H Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Μάξιμο, που γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 2013, και τον μικρό Κίμωνα, που ήρθε στη ζωή τους στις 4 Μαΐου 2019.

Η ηθοποιός, πριν από δυο εβδομάδες και συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναφερθεί στον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και είχε παραδεχτεί ότι δεν ήταν συνειδητή επιλογή: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρόνων. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στον δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα “Θεέ μου, τι κάνουν”», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο After Dark.

«Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η ίδια, ενώ, σε ερώτηση για την περίοδο πριν τα παιδιά της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ